Dnevni Horoskop

21.02.2017.

OVAN
Naporan dan za one kritički nastrojene Ovnove. Bilo bi dobro da se pomirite sa nekim ko vas je nekada možda nesvesno uvredio ili ste vi, zbog tadašnjeg nedovoljnog razumevanja celokupne situacije u kojoj ste se našli pomislili da je nešto što je reako upreno protiv vas. Vreme je da o tome iskreno porazgovarate.

BIK
Dobro se slažete sa Lavom koji vas podržava u vezi sa vašim planovima koje imate oko odlaska u inostrasntvo. Dobićete poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Rakom ili ćete zajedno otići negde gde će vam biti izuzetno prijatno. Moguća vest od Device koja se bavi poslom preko koje dolazi u kontakt sa mnogo ljudi.

BLIZANCI
Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako u razgovoru sa Bikom, Rakom ili Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu ali danas su vam potrebni čelični živci.

RAK
Ako ste čekali svojih pet minuta danas iskoristite povoljne okolnosti koje će vam se ukazati u vezi sa mogućnošću da dobijete dobro plaćen posao ili možda čak novac u igrama na sreću. Nekome je stalo da vas pridobije za sebe i biće vrlo direktan u predlozima u vezi sa zajedničkim poslom. Ne bi trebalo da dopustite da vam Lav nameće svoj sistem vrednosti.

LAV
Trošite energiju nervirajući se oko nebitnih pitanja i problema koje možete sami da rešite umesto što se oslanjate na Raka ili Strelca. Trebalo bi da se odlučite za posao sa strancima posebno na nemačkom jezičkom području. Ako se bavite umetnošću, sportom ili diplomatijom, predstoji uspeh.

DEVICA
Tražite prave saradnike, one koji bi vam bili po volji a oni su tu negde pored vas, možda u okviru porodice ili familije. Moguć je susret sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu pre nekoliko godina i ko vam se u svako pogledu našao pri ruci, posebno u vezi sa bitnim informacijama. Praktična strana vaše prirode izbija u prvi plan.

VAGA
Pokušavate da se postavite krajnje profesionalno prema nekome ko vas pomalo ignoriše, moguće da se radi o Raku, Škorpiji ili Strelcu čak ste spremni da se ubeđujete oko nečega što vama ne ide u prilog. Ako se radi o poslovnom partneru, moguć je zajednički put u inostranstvo ili razgovor o nekom većem projektu sa strancima.

ŠKORPIJA
Jedan od boljih dana kada je u pitanju novac, zarada preko privatnog posla i saradnje sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Lavom, budite oprezni. Blizanci, Bik i Devica vas iscrpljuju svojim prohtevima.

STRELAC
Dobijate interesantne vesti koja vam mogu biti od koristi, posebeno od jedne Vodolije, Ovna ili Jarca, naročito ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu. Mnogo toga što bi trebalo da znate neko vam ne saopštava ali vi imate svoje načine kako da dođete do informacija. Niste u stanju da kontrolišete svoje reakcije u društvu Blizanca ili Raka.

JARAC
Možete očekivati povoljne vesti iz inostranstva od onih koji su vam veoma dragi ili koji su vam se oduvek nalazili pri ruci. Jedan Bik ili Rak vam mogu vam doneti vest o novcu i ne bi trealo da prekidate saradnju sa njima jer imate mnogo toga o čemu biste mogli da razgovarate. Očekujete poziv od jednog Lava u vezi sa nekom proslavom.

VODOLIJA
Osećate se sposobnim da uradite mnogo toga što ste propustili u prošlosti i verovatno, posebno ako ste u zrelom dobu moći ćete da ostvarite uz malo veću angažovanost ili drugačiji stil života. Imate veliku podršku žena, ma kog pola da ste. Dobro će vam doći susret sa Lavom. Danas vam je potrebno mnogo više pažnje nego što je dobijate.

RIBE
Nemojte oklevati da pozovete nekoga koga možda površno poznajete ili s kim niste uvek bili u sjajnim odnosima jer preko te osobe, naročito ako se radi o Raku ili Biku možete imati dosta uspeha. Predstoji vam uspešna saradnja sa jednom Devicom ili Rakom. Moguć poziv od Škorpije u vezi sa odlaskom na zajednički put.