Dnevni Horoskop

29.03.2017

OVAN
Moguć je poslovni kontakt sa jednim Rakom ili Škorpijom. To može biti za vas veoma profitabilan posao ali ako niste dovoljno sigurni u sebe, konsultujte Devicu ili Ribe. Pokušajte da se maksimalno uzdržite od bilo kakvog komentara na rad pretpostavljenim. Imate mogućnost nastavka saradnje sa Jarcem ili sa Škorpijom.

BIK
Mnogi vam se javljaju, žele da budu sa vama, trude se da vam se dopadnu ili vam daju na znanje da ste im veoma dragi. Dobićete vest o nekom ko vam je nekada bio drag, moguće da se radi o osobi sa kojom niste u stalnoj već u poslovnoj vezi. Veoma ste popularni u društvu osoba iz vaše profesije. Moguć je poziv za saradnju sa osobma iz inostranstva.

BLIZANCI
Trudite se da budete fer prema nekom ko vas je više puta izneverio. Dobijate poziv od Ovna ili Strelca koji će vam omogućiti da uspostavte dobru komunikaciju sa onima koji bi mogli da vam budu od velike koristi. Nemojte se previše nervirati ako vam neko ne bude odgovorio na poziv čim ga budete uputili.

RAK
Nedovoljno ste prilagodljivi, morate da se na neki način žrtvujete da biste postigli cilj. Prilično ste opterećeni razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Lav. Dobijate mogućnost da istaknete svoje talente. Imate veliku potrebu da svoje ideje što pre materijalizujete i da uradite sve onako kako ste zamislili. Škorpija i Jarac mogu biti sjajni saradnici.

LAV
Imate potrebu da razgovarate o svojim dilemama. Moguće da ste sagledali jedan dugogodišnji problem iz jednog sasvim drugog ugla. Nemojte odustajati od saradnje sa nekim ko vam je bio veoma drag. Kolege neće morati da vas nagovaraju, sami ćete predložiti način na koji bi trebalo da rešite problem. U poslednje vreme viđate osobe koje poznaju mnogo poznatog sveta i koje vas stalno zovu da im se pridružite na radu jednog ozbiljnog projekta.

DEVICA
Imate mogućnost da sretnete nekoga ko vam je voma naklonjen i već vam je nudio zajedničku saradnju. Možete se dogovoriti sa Vagom ili Ribama oko umetničkog posla. Energetski ste u jaki ali nedovoljno sigurni u sebe, naročito ako ste mladi. Ponašate se kao slobodni strelac a niste svesni da morate da mnogo toga ispravite u svom stavu prema poslu i da se postavite odgovornije prema kolegama. Bik, Škorpija i Lav vam mnogo toga zameraju.

VAGA
Dan odgovara onima koji se bave poslom u kome dolaze u kontakt sa mnogo sveta ili u okviru koga imaju kontakt sa mladima. Skloni ste fatalizmu i imate određenu dozu sigurnosti u sebe što bi moglo značiti ćete sa mnogo ozbiljnosti pristupiti rešavanju problema. Ako se bavite poslom preko koga dolazite u kontakt sa osobma poznatim u javnosti, danas će vam se javiti sportista ili umetnik.

ŠKORPIJA
Dobro se slažete sa zemljanim znacima i očekujete poziv iz inostranstva. Trudite se da budete fer prema onima koji su vam više puta izlazili u susret. Možete dobiti želju da budete u centru pažnje zbog onog što radite. Osećate potrebu za kreativnim poslom. Dobre savete Jarca ili druge Škorpije ne treba da ignorišete jer uz njihovu pomoć možete mnogo postići. Dobićete poziv da se sretnete sa Ovnom.

STRELAC
Nervozni ste i nesigurni u sebe. Moguće da vas zamaraju oni koji stalno od vas nešto očekuju.Zbog obaveza ne stižete da odete na sva mesta za zabavu gde biste voleli. Pokušajte da nađete vremena za svoja lična interesovanja. Trebalo bi da što pre uradite nešto što vam omogućilo da vi sebe istaknete u oblasti u kojoj ste vi najbolji.

JARAC
Spremni ste da se upustite u neki nov posao u okviru koga biste imali šansu da radite sa talentovanim i sposobnim osobama. Verovatno nećete želeti da se mnogo raspravljate oko nečega što vam izgleda više nego logično, naročito sa jednom Škorpijom. Možda bi bilo dobro da saslušate kolegu da vidite šta ima da vam kaže.

VODOLIJA
Spremni ste da se angažujete u okviru trgovine ili umetnosti ili posla u okviru koga je potrebno da dođe do izražaja vaša sposobnost da se suočite sa konkurencijom. Možda bi bilo dobro da poslušate kolegu koji ima više iskustva u poslu kojim se bavite. Ne bi trebalo da se previše opterećujete pitanjima koja se odnose na saradnju sa onima koji su vam dali na znanje da ne žele da sa vama rade.

RIBE
Poslovni odnos sa jednim Rakom ili Škorpijom može biti za vas veoma uspešan čak iako niste dovoljno sigurni u sebe. Pokušajte da se maksimalno uzdržite od bilo kakvog komentara na primedbe kolega. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim ko vam je inače veoma drag. Veza sa Bikom ili Jarcem može biti izuzetno dobra i vi ćete najverovatnije biti u stanju da se posvetite nečemu što će vam se vrlo brzo isplatiti