Nedeljni horoskop od 18.01. do 25.01. 2017
 
OVAN: Posao - Dobićete jedinstvenu ponudu za veoma unosan posao. Teško vam je da poverujete da ste baš vi taj srećnik, ali kad je već tako, iskoristite priliku. Ne gubite vreme i ubrzajte pregovore. Trenutno mislite samo na provod, zabave i druženje, a posao vam je u drugom planu. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. To će vam pomoći da povratite veru u svoje talente.
Ljubav - Tokom ovog perioda najviše vam prija druženje sa osobom u znaku Raka. Uživaćete u razmeni nežnosti i šetnjama pored mora pod zvezdanim nebom.
Zdravlje - Mogući problemi prouzrokovani neredovnom ishranom.
   
BIK: Posao - Planirate nove početke. Intuicija vam govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju. To vas maksimalno opterećuje, ali i motiviše na veće napore. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo.
Ljubav - Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.
Zdravlje - Preforsirali ste se. Više se odmarajte.
   
BLIZANCI: Posao- Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Bićete u prilici da donesete odluku koja će radikalno promeniti vaš način života. Rešili ste da nevoljama okrenete leđa. Strah od promena postoji, ali vredi rizikovati.
Ljubav - Ovih dana mogla bi da vas zaintrigira neka Škorpija. Svesni ste njenih mana, ali se uprkos svemu, bez premišljanja bacate u njen zagrljaj.
Zdravlje - Ne dozvolite virusima da vas sustignu.
   
RAK: Posao - Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Predstoji vam poslovni bum, ali budite oprezni. Imate snage da se izborite sa problemima uz nečiju podršku. Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Odnose sa ljudima gradite na poverenju, ali i na čvrstim ugovorima.
Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Prestanite da skenirate partnera i prepustite se uživanju.
Zdravlje - Izbegavajte masnu hranu.
   
LAV: Posao - Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana, a čak četiri planete u vašem znaku naglašavaju burne događaje i velike tenzije. Budite manje zahtevni, biće vam lakše.
Ljubav - Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, moguća je romansa sa kolegom u znaku Blizanaca ili Device. Prepustite se uživanju.
Zdravlje - Zbog nervoze i stresa mogući su problemi sa organima za varenje.
   
DEVICA: Posao - Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspeh, što i te kako godi vašoj sujeti. Moguće je da imate tajnog zaštitnika. Nemate razloga da budete nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa neka tako i ostane.
Ljubav - Doživećete mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa partnerom. U stanju ste prave euforije, sredina nedelje donosi nagle promene.
Zdravlje - Čuvajte se prehlada.
   
VAGA: Posao - Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šanse prolaze tolikom brzinom da ih morate uhvatiti u letu. Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni, naročito ako morate da radite više stvari u isto vreme.
Ljubav - Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Onima koji su sami, buru strasti doneće vatreni Strelac.
Zdravlje - Čuvajte se povreda.
   
ŠKORPION: Posao - Niste baš orni za rad. Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Nema razloga za depresiju, zasucite rukave i bacite se na posao. Iskoristite prisustvo četiri planete u vašem polju karijere. Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Budite strpljivi. Biće svega pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest.
Ljubav - Izbegavajte svađe koje mogu dovesti u pitanje vašu inače harmoničnu vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Usamljenima predstoji fatalan susret.
Zdravlje - Čuvajte se urinarnih infekcija.
   
STRELAC: Posao - Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika, ali rok za ostvarivanje posla je još samo ova nedelje. Imate podršku saradnika. Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Vodite računa o tome šta kome pričate.
Ljubav - Veoma ste komunikativni, uživate u druženju sa prijateljima. Ako ste sami, moguća romansa sa osobom u znaku Bika ili Blizanaca. Jeste li spremni za novu avanturu?
Zdravlje - Dobro se osećate.
   
JARAC: Posao - Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Nudi vam se unapređenje u društvenim delatnostima, politici ili nauci. Stiže novčani dobitak od nekog ranijeg posla. Ova nedelja biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Budite oprezni u komunikaciji sa novim poslovnim partnerima. Izbegavajte samohvalisanje.
Ljubav - Na velikoj ste muci - ne znate da li da se odlučite za vatrenog Lava ili nežnog Raka. Ne donosite odluku na prečac. Dobro razmislite šta vam je u ovom trenutku najvažnije.
Zdravlje - Prestanite da se opterećujete nevažnim stvarima.
   
VODOLIJA: Posao - Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem. Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek za takvo stanje duha. Pa kad je već tako, potražite društvo onih koji vas razumeju.
Ljubav - Potrudite se da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.
Zdravlje - Odmorite se i fizički i psihički.
   
RIBE: Posao - Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vam smeta. Pošto ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirajte se. Bežite u svoju oazu mira, radite ono što vam godi. Puni ste novih ideja, potrudite se da ih ostvarite.
Ljubav - Na nov način pristupate ljubavi. Konačno znate šta hoćete i više ne gubite vreme na nevažne sitnice. Okolnosti su vam naklonjene.
Zdravlje - Čuvajte se virusa i pojačajte imunitet.