Anti - Horoskop :)
  Ovan - bahati gadovi, uvek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je,  verovatno, mali penis ili male grudi.

Bik -samozadovoljne cutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci - glavni ogovaraci i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda  je i sam Juda bio blizanac.

Rak -posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

Lav -arogantni, vecni podcenjivaci, puni velikih planova za sve  koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previse nije dovoljno.

Vaga - narcisodini sizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo cudo kako uopste ustaju iz kreveta.

Skorpija - samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povuci jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi sokirali, verovatno sudelujuci u sado-mazo orgijama.

Strelac - raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, uzasavaju se priznati da znaju za osecaj tuge.

Jarac -pravi pravcati gonici robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, rec "oprostiti" ne postoji u njihovom recniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vecita zabadala u privatni zivot drugih, verovatno ne iznenadjuje cinjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe -samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da ih neko utesi, ne mogu se ni popipsati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.